TVC fotoshoot 2023 07
Back

Kemeko Oy hankkii jakelulisenssin Rymax Lubricants -tuotteille

Kemeko Oy on ylpeä voidessaan ilmoittaa, että yhtiö on nyt virallisesti hollantilaisen voiteluainemerkin Rymax Lubricants B.V.:n yksinoikeusjakelija Suomessa.

Kemeko Oy on ylpeä voidessaan ilmoittaa, että yhtiö on nyt virallisesti hollantilaisen voiteluainemerkin Rymax Lubricants B.V.:n yksinoikeusjakelija Suomessa. Alankomaalainen korkealaatuisten voiteluaineiden valmistaja löysi Kemekosta ihanteellisen yhteistyökumppanin, joka vauhdittaa sen laajentumista Euroopan mantereella ja tarkemmin sanottuna Skandinaviassa.

Vuonna 1986 perustettu Rymax Lubricants palvelee asiakkaita yli 60 maassa ympäri maailmaa. Tuotevalikoima kattaa kaikki segmentit henkilöautojen ja raskaiden moottoreiden öljyistä vaihteistoöljyihin sekä auto- ja teollisuuskohteiden voiteluaineisiin. Myös moottoripyörä-, meri-, teollisuus-, maatalous- ja hydrauliikkaöljyt ja -nesteet kuuluvat Rymaxin tarjontaan, samoin kuin laaja valikoima aerosoleja ja muita lisäaineita. Kaikki tuotteet valmistetaan ISO:9001-standardien mukaisesti, ja ne tarjoavat lukuisia OEM-hyväksyntöjä ja standardeja. Tuotanto tapahtuu Alankomaissa, joka on tunnettu maailman johtavasta voiteluaineteollisuudestaan. Ainoastaan parhaiden perusöljyjen ja kehittyneimpien lisäaineiden käyttö takaa teknisesti edistykselliset ja korkealaatuiset tuotteet. Valikoima on aina optimoitu vastaamaan paikallisia olosuhteita, asiakkaiden käyttötarkoitusta ja jakelijoiden laitevaatimuksia kaikkialla maailmassa, ja tavoitteena on olla joustava kumppani. Tämän lisäksi Rymax Lubricants tunnetaan hyvin Marokon aavikkohaasteen pääsponsoroinnista vuosina 2018 ja 2019 sekä kumppanuudesta skandinaavisen drift-tapahtuma Gatebilin kanssa, jossa kehitettiin muun muassa sen johtava kilpa-ajovoitelusarja Apollo R.

“Kemekon ja Rymax Lubricantsin kumppanuus tuntuu hyvin luonnolliselta, sillä molemmat yritykset ovat keskittyneet tarjoamaan ammattikäyttöön tarkoitettuja erittäin korkealaatuisia ratkaisuja ja tuotteita”, toteaa Kemekon omistaja Mikael Salonen. 

Molemmat yhtiömme tavoittelevat parasta mahdollista tuotelaatua, mutta tekevät myös ylimääräisen askeleen palvellessaan asiakasta löytämään juuri Hänelle parhaat mahdolliset tuotteet kustannustehokkaasti, erinomaisella opastuksella, jälkimarkkinoinnilla ja jatkuvalla tuella.” Rymaxin kaupallinen johtaja ja omistaja Erik Vermeer on samaa mieltä: ”Kemekolla on huomattava historia työskentelystä huippuluokan kansainvälisten tuotemerkkien kanssa, menestyksekkäästä liiketoiminnasta ja kasvun edistämisestä. Arvot, joihin voimme samaistua ja joita pidämme tarpeellisina yhteistyökumppanissa liiketoimintamme laajentamiseksi", Erik Vermeer sanoo. 

”Rymax Lubricants on vahva tuotemerkki, jota olemme rakentaneet kunnianhimoisesti vuosien varrella. Koemme, että Kemeko on ihanteellinen kumppani vauhdittamaan laajentumistamme alueella, ja olemme erittäin iloisia saadessamme heidät kumppaniksemme.”

Rymax Lubricantsin tuotteet ovat Suomessa nyt saatavilla Kemeko Oy:n jakeluverkoston kautta ympäri Suomen. Lisätietoja varten voit ottaa yhteyttä Mikael Salonen Kemeko Oy.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan mahdollisen käyttökokemuksen verkkosivustollamme.