Website Header Automechanika Blog
Back

Rymaxin menestys Automechanikalla: Ryakhma Rymax: Katse taaksepäin ja eteenpäin

Automechanika Frankfurt on maailmanlaajuisen autohuoltoteollisuuden kokoontumispaikka. Rymax Lubricantsille vuoden 2022 tapahtuma oli suuri virstanpylväs, joka auttoi meitä luomaan yhteyksiä uusiin jakelijoihin ja kasvamaan maailmanlaajuisesti. Kun valmistaudumme vuoteen 2024, muistelemme viime vuoden menestystä ja sitä uskomatonta energiaa, joka ruokki matkaamme.

Automechanika Frankfurt ei ole mikä tahansa messutapahtuma, vaan se on paikka, jossa maailmanlaajuinen autoteollisuus herää eloon. Tapahtuma kokoaa yhteen ammattilaisia kaikkialta maailmasta ja tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua autoalan uusimpiin innovaatioihin, tuotteisiin ja trendeihin. Rymax Lubricantsille Automechanika Frankfurt 2022 oli merkittävä virstanpylväs, sillä pyrimme luomaan yhteyksiä uusiin jakelijoihin ja laajentamaan maailmanlaajuista jalansijaamme.


  • Yhteydet maailmaan


Kun katsomme taaksepäin, emme voi olla muistelematta Automechanika Frankfurt 2022:n uskomatonta menestystä. Kuvittele tämä: sinä ja kollegasi päivästä toiseen vilkkaalla areenalla, joka on täynnä kilpailijoita, toimittajia, ystäviä, asiakkaita ja potentiaalisia asiakkaita. Energia on uskomatonta. Joka aamu, kun palaat osastollesi, valmistaudut uuteen päivään, joka on täynnä mahdollisuuksia. Toveruuden tunne on todellinen, kun kokoat tiimisi yhteen, ja yhdessä, usein yli 12 tuntia jalkeilla oltuanne, juhlitaan jälleen yhtä menestyksekästä päivää.
Automechanika 2022 -messuilla meillä oli ilo tavata monia henkilöitä ja yrityksiä, jotka jakavat intohimomme huippuosaamiseen autojen voitelussa. Tavoitteenamme oli selkeä: luoda uusia kumppanuuksia jakelijoiden kanssa maailmanlaajuisesti ja laajentaa maailmanlaajuista ulottuvuuttamme. Onnistuminen oli ilmeistä, kun toivotimme tervetulleiksi innokkaita uusia jakelijoita, jotka olivat innokkaita tekemään yhteistyötä Rymaxin kanssa. Heidän omistautumisensa osoitti meille, että tuotteemme saavat edelleen vastakaikua erilaisilla markkinoilla.


 

Rymax Lubricants at Automechanika 2022


  • Tule mukaan Automechanika Frankfurt 2024 -messuille.


Olimme niin innoissamme viime vuoden menestyksestä ja luomistamme yhteyksistä, että olemme innoissamme voidessamme ilmoittaa paluustamme Automechanika Frankfurtiin syyskuussa 2024.
Tuleva tapahtuma tarjoaa jälleen loistavan tilaisuuden laajentaa jälleenmyyjäverkostoamme. Erityisenä kannustimena tarjoamme eksklusiivisen tarjouksen: saat ensimmäisen kontin ilmaiseksi Rymax-tuotteiden ensitilauksen yhteydessä!


  • Miksi valita Rymax?


Yhteistyökumppanuus Rymaxin kanssa tarkoittaa pääsyä käyttämään ensiluokkaista voiteluainevalikoimaa, johon ammattilaiset ympäri maailmaa luottavat. Tuotteiden erinomaisuuden lisäksi tarjoamme mahdollisuuden markkinoida ja myydä tuotteitamme yksinoikeudella maassasi. Kun valitset Rymaxin, liityt sitoutuneiden jälleenmyyjien, myyjien, mekaanikkojen ja voiteluasiantuntijoiden yhteisöön, jotka kaikki jakavat intohimon suuren suorituskyvyn puolesta.
Tuemme menestystäsi muutenkin kuin tuotteilla - tarjoamme työkaluja, koulutusta ja tukea, joita tarvitset menestyäksesi. Tiimimme auttaa sinua kasvamaan ja saavuttamaan tavoitteesi. Rymaxin kanssa saat luotettavan kumppanin, joka on omistautunut menestyksellesi.


  • Varaa tapaamisesi tänään



Voit jo nyt varmistaa paikkasi varaamalla tapaamisen tiimimme kanssa Automechanika Frankfurt 2024 -tapahtumassa. Älä missaa tilaisuutta tutkia, miten kumppanuus Rymaxin kanssa voi nostaa yrityksesi uusiin korkeuksiin autojen voiteluteollisuudessa. Pysy kuulolla, kun valmistaudumme Automechanika Frankfurt 2024 -tapahtumaan.
Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa uusimpien uutisten ja tapahtumien seuraamiseksi. Edistetään yhdessä menestystä ja kasvua Rymax Lubricantsin kanssa.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan mahdollisen käyttökokemuksen verkkosivustollamme.