Timo03
Back

MX-kuljettaja Timo Heuver varmisti mestaruuden Dutch Mastersissa

HENGELO - Rymaxin suurlähettiläs Timo Heuver on varmistanut hollantilaisen motocross-tiiminsä JP Xtreme Xperiencen arvostetun mestaruuden. Hollannin Masters of Motocross -mestaruuskilpailun viime sunnuntaina ajetussa päätöskisassa hän nappasi 85cc-mallin mestaruuden. Timo Heuver saavutti tämän saavutuksen voittamalla ratkaisevasti suuren yleisön edessä kahdesti. Hänen voittonsa ensimmäisessä kilpailussa varmisti hänelle jo mestaruuden.

Sunnuntaina 21. huhtikuuta Markelose Motor Club (MMC) järjesti Hollannin Masters of Motocross -mestaruuskilpailun päätöskilpailun.

Kilpailu oli kovaa jokaisessa luokassa, ja mestarit ratkaistiin. Se oli upea päivä Markelossa, Overijsselissä, niin kuljettajille, tiimeille kuin katsojillekin. Kaikki luokat olivat edustettuina: 85cc, 125cc, 250cc ja lopuksi pääluokka, 500cc.

Jokaisessa luokassa ajettiin kahdenkymmenen minuutin mittainen harjoitusjakso lähtöjärjestyksen määrittämiseksi. Tämän jälkeen oli lyhyt starttiharjoitus, jossa harjoiteltiin koneiden kanssa. Harjoitukset alkoivat kello 8.30 125cc-luokan vauhdikkailla kuljettajilla. Noin klo 10:30 mennessä kaikki ajoitetut harjoitukset oli ajettu loppuun, ja kaikki valmistautuivat klo 10:45 alkaviin kilpailuihin. Kilpailuja oli yhteensä kahdeksan, sillä jokaisessa luokassa oli kaksi osakilpailua.

Champions

Kilpailut käynnistyivät portti täynnä kauniisti jyriseviä kaksitahtikoneita, kun 85cc-luokka avasi ohjelman. Timo Heuver oli selkeä suosikki tämän luokan mestaruuteen. Hän voitti vakuuttavasti edellisen kilpailun ensimmäisenä ottelupäivänä Harfsenissa ja sijoittui toiseksi Oldebroekissa. Markelossa hän oli suosikkiasemansa veroinen. Hän voitti vakuuttavasti kahdesti ja varmisti Dutch Masters -tittelin jo yhden osakilpailun jälkeen. Tämä on erinomainen saavutus sekä tiimille että kuljettajalle.

Rymax Lubricantsin sponsoroima JP Xtreme Xperience -tiimi, jota johtaa Jasper Groot Roessink, oli myös aktiivinen 250-kuutioisten luokassa kolmen kuljettajan voimin: Sander Agard-Michelsen Norjasta, Ruben Koskamp ja Thijs Schröder. Sander saavutti kunnioitettavan neljännen sijan, kun taas Ruben sijoittui 30. ja Thijs 34. sijalle.

MXGP-motocrossin voitokkain tähti Jeffrey Herlings esitti vaikuttavan ja jännittävän esityksen kotiyleisölleen. Hän kaatui ensimmäisessä kilpailussa, mutta palasi vahvasti takaisin ja sijoittui kolmanneksi. Toisessa kilpailussa hän johti alusta loppuun ja lisäsi kokoelmiinsa toisen Dutch Masters of Motocross -tittelin.

Tämän kilpailupäivän myötä Dutch Masters of Motocrossin kausi 2024 päättyi. Mestaruuskilpailujen järjestäjät tarjosivat kolme upeaa tapahtumaa, joissa oli paljon yleisöä, näyttäviä kilpailuja ja merkittävä kansainvälinen osallistuminen.

JP Xtreme Experience Team käyttää Rymax Motrax R 2T -moottoriöljyä mestaruuden voittaneissa koneissaan. Tämä laadukas kilpaöljy on kehitetty yhdessä Rymaxin insinöörien ja tiimin MX-kilpailijoiden kanssa.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan mahdollisen käyttökokemuksen verkkosivustollamme.