Motor Shoot Druijf Racing 54
Back

Miten Rymax Brake Cleaneria käytetään

Tiesitkö, että autosi omistamisen kokonaiskustannukset ovat seuraavat: 40 prosenttia menee alkuperäiseen ostoon, 40 prosenttia huoltoon ja 20 prosenttia vakuutuksiin?

Miten Rymax Brake Cleaneria käytetään

Tiesitkö, että autosi omistamisen kokonaiskustannukset ovat seuraavat: 40 % menee alkuperäiseen hankintaan, 40 % huoltoon ja 20 % vakuutukseen?

Kun teet paljon auton huoltoa itse, olet luultavasti käyttänyt Brake Cleaner -suihketta silloin tällöin. Mutta miten tätä suihketta tarkalleen ottaen pitäisi käyttää? Selitämme.

Kun olet irrottanut renkaan, pidä tölkkiä noin 0,3-0,6 metrin päässä jarruista. Aloita sitten suihkuttaminen jarruosien yläosasta alaspäin liikkuen. Näin pöly, lika ja muut epäpuhtaudet huuhtoutuvat alaspäin ja pois jarruosasta.

Anna sille hieman aikaa tehdä työnsä. Puhdistusaine pääsee hitaasti jarruosien rakoihin, joissa rasva, öljy, vuotanut jarruneste ja muu lika, jonka ei pitäisi olla jarruissa, irtoavat puhdistusaineesta ja alkavat huuhtoutua pois. Määritetyt alueet saattavat tarvita toisen käyttökerran, jotta varmistetaan, että kaikki on poistettu. Kun olet ruiskuttanut, pyyhi alue puhtaalla liinalla ja anna kuivua. Muista kerätä ja hävittää käytetty jarrupuhdistusaine asianmukaisesti.

Helppo levitys ja vähäinen valmistelu- ja puhdistusaika tekevät siitä nopean ratkaisun likaiseen jarrumekanismiin!

Tarkista Rymax Brake Cleanerin tekniset tiedot täältä.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan mahdollisen käyttökokemuksen verkkosivustollamme.